miercuri, 18 aprilie 2012

Cum alegem rochia perfecta?

Toate drepturile asupra fotografiei apartin Still For Style Photography 
Alegerea rochiei de mireasa este unul din momentele cele mai importante, premergatoare nuntii.As putea spune chiar cel mai important.
Imbracarea rochiei pentru prima data da nastere unor emotii pe care numai o viitoare mireasa le poate simti.
Alege sa nu fii singura atunci cand mergi la o prima proba.Ideal ar fi sa iti inviti mama si domnisoara de onoare/cea mai buna prietena.Este bine de tinut minte sa nu exagerezi cu numarul persoanelor pe care le inviti la probarea rochiei.Sunt binevenite parerile celor din jur, insa cand acestea sunt prea multe si cu siguranta diferite, te vor pune in dificultate.
In momentul in care te indrepti spre salonul unde vei incerca pentru prima data o rochie de mireasa ai conturata in minte imaginea rochiei care te-ar face fericita, indiferent daca ai planuit sa o cumperi sau sa o inchiriezi.  

Toate drepturile asupra fotografiei apartin fotografului Adrian Lazau

 ” Dezbraca-te “  de prejudecati si nu porni cu idei de genul: “ N-as imbraca o rochie cu crinolina niciodata!!!”...
Normal, stii ce iti place, iti cunosti stilul, dar fii deschisa la toate optiunile.Incearca!!!!Nu se stie  nicioadata, s-ar putea sa ramai surprinsa de alegerea pe care ai putea sa o faci.
Explica persoanei care se ocupa de salon exact ceea ce iti doresti.Aceasta va incerca sa vizualizeze rochia perfecta.Cu siguranta iti va prezenta cateva modele.Fii curajoasa si incearca-le pe toate.
Gandeste-te cum vei avea parul in ziua nuntii, daca-l vei avea prins sau lasat pe umeri.In functie de aceste detalii ti se va face cea mai potrivita recomandare: rochie cu umar, cu bretelute, fara bretele etc…
In ziua in care te-ai hotarat sa pornesti in cautarea rochitei, este indicat sa porti cat mai putin machiaj sau poate chiar deloc.Deodorantul, crema de corp pe care le folosesti in acea zi ar fi indicat sa fie cat mai lejere fara prea mult ulei.Toate aceste elemente pot aduce daune, pot deteriora/ingalbeni rochiile pe care le vei incerca..
Alege sutienul perfect!Persoanele care au sanii mari si isi doresc sa nu para vulgare in ziua nuntii pot opta pentru sutiene fara push-up dar care dau tinuta sanului, insa fara sa se exagereze.Fetele cu sanii mici pot opta pentru sutiene cu push-up care sa le contureze cat mai bine formele, si astfel se vor simti senzuale si perfecte in ziua nuntii.
Daca ai o silueta cu forme mai generoase, poti opta pentru un body cu care veti obtine efecte miraculoase, fara diete si infometare.
Daca nu ai gasit rochia perfecta in primul salon, nu dispera.cu siguranta rochia ta se afla undeva pe un umeras asteptandu-te, trebuie doar sa ai rabdare.E adevarat ca aceasta cautare poate deveni frustranta si obositoare, sfatul meu este sa iti pastrezi calmul si sa te bucuri de fiecare rochie incercata.De cate ori in viata ai ocazia de a incerca 10 poate 20 de rochii minunate fiecare asteptand timide alegerea ta?
Toate drepturile asupra fotografiei apartin Oscar Foto


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu