duminică, 13 mai 2012

Alegerea Florarului

Alegerea florarului pentru ziua nuntii este un element deosebit de important in cadrul nuntii tale.Pentru acest eveniment vei avea nevoie de mult mai multe flori decat ai comandat vreodata in viata ta.

Buchetului de mireasa i se adauga aranjamentele florale de la petrecere, aranjamentele florale care vor impodobi Lacasul Sfant la Cununia Religioasa,  corsajele domnisoarelor de onoare, a mirelui, nasilor, parintilor plus alte aranjamente care-ti vor impodobi acea zi minunata.
Pentru a te asigura ca florile comandate se vor pastra proaspete si inflorite pe toata durata zilei respective, este necesara alegerea potrivita a florarului, relatia cu acesta fiind cruciala.
Cu siguranta primul lucru pe care il faci este studierea pietei.Alege 3 dintre cei care ti-au placut cel mai mult si stabileste o intalnire cu fiecare dintre ei. Dupa ce ai avut primul contact direct cu fiecare, ti-ai exprimat dorintele, ai pus intrebarile cele mai arzatoare, cu siguranta in sufletul tau isi va gasi un locsor preferatul.
Nu te pripi!
Informeaza-te cu privire la cel care ti-a aprins scanteia in suflet. Intreaba!Verifica!Convinge-te!
Trebuie sa discuti pe indelete mai multe aspecte legate de ceea ce iti doresti pentru nunta ta, cum ar fi:  florile pe care le-ai prefera, stilul tau, tema nuntii, culorile, daca este vorba despre o nunta in aer liber sau o nunta intr-o sala de petrecere ... etc.
Sfatul meu: daca ai gasit undeva aranjamente care ti-au placut mult arata-le florarului, intreaba-l daca ar fi dispus sa le recreeze. Astfel va intelege mult mai bine ceea ce iti doresti si iti va putea face sugestiile potrivite.
Florarii sunt artisti si cu siguranta vor dori sa isi lase amprenta pe minunatiile pe care le vor crea pentru nunta ta. Fii fara teama … cateodata e bine sa te lasi purtata de val si cu siguranta vei fi multumita de alegerea facuta.

Atunci cand te-ai convins ca e omul tau nu ezita sa faci rezervare pentru ziua cea mare.
La intalnirea urmatoare discuta pe indelete toate aspectele care te intereseaza.I nearca sa iti notezi si intreaba tot ceea ce te nelamureste. Reia aspecte discutate la prima intalnire. Nu lasa absolut nici un punct neatins. Nu pleca acasa cu nelamuriri.
Este ideal sa se semneze un contract care sa cuprinda detaliat toate aspectele discutate: ore de livrare, cantitate, ce anume s-a comandat (tipuri de flori), pret etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu