sâmbătă, 3 august 2013

Eveniment:Regulile Unei Petreceri Perfecte

Am avut deosebita placere sa accept invitatia Salonului Atelier Splendor, de a participa la un eveniment deosebit:Regulile unei Petreceri Perfecte.
Multumesc AtelierSplendor:Andrada si Ana pentru invitatia la acest minunat eveniment.

Ma bucur nespus ca am putut impartasi Regulile mele pentru o petrecere reusita.Sper sa avem cat mai multe evenimente perfecte in orasul nostru.
Ce seara minunata...emotii...macarons...limonada...speech-uri...un vin vechi....rochii elegante...doamne frumoase...domni eleganti...cupcakes...fotografii...flori...
Patiseriei La Foule, defapt Cristinei, am doar atat sa-i spun NOTA 10+

Anita Kovacs, a facut o treaba minunata ...defapt nici nu trebuie sa av mai spun deoarece cu totii cunoastem munca ei.Felicitari Anita!
Ada, a pus la dispozitia acestui eveniment locatia minunata.Recomand cu drag Restaurant Coquette-Grand Palace.

Am fost foarte incantata sa vad minunatele rochite de seara(Atelier Splendor), prezentate atat de frumos de modelele Agentiei Graziela si bineinteles Mireasa Colectiei:Anamaria Seres 
Aurelia Pentie a pregatit buchetul "miresei" si aranjamentele florale care ne-au incantat privirile.
Am degustat si vin pus la dispozitie de catre Cramele Oprisor.
Nicoletei, PR-ul acestui magic eveniment vreau sa ii urez succes in continuare si evenimente fabuloase si de acum incolo.
Narcisa - Oscar foto, s-a ocupat de fotografierea evenimentului.Asteptam nerabdatoare fotografiile oficiale .Pana atunci va las in compania bine cunoscutelor mele instagrame.
Stefan - Fanyx Media, ne-a promis un montaj "fara balbaieli" multumim Stefan, asteptam rezultatul final.

Ma bucur nespus ca la acest eveniment au participat si o parte a Mireselor Mele cu Stil.Vreau sa va spun ca fetele mele au fost cele mai frumoase :)si le multumesc pentru sustinere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu